Thursday, July 19, 2012

Ernie Haase Commemorative Release July 19 2012

From Ernie Haase and Signature Sound Email Newsletter July 18 2012:

Releasing July 19, 2012
The year 2012 marks 25 years of LIVE concert ministry from Ernie Haase.

And tomorrow we will release a brand new compilation featuring 11 songs from Ernie's solo career. The front cover artwork is shown above and here are the answers to several questions you have been asking....

1. How much is it?
Answer: Just $10 dollars! Hows that for a deal :-)

2. Is this a Downloadable CD only?
Answer: Yes, this is available by download only and only from

3. Can I buy a normal CD copy?
Answer: No, this is download only.

4. How many tracks are on the compilation?
Answer: There are 10 tracks from the best of Ernie's solo career, selected by Ernie himself and featuring an original song written and sung by a young 18 year old Ernie with his brother Jarrod. A special moment.

5. What do I get in the download?
Answer: There will be the eleven tracks mentioned above, the artwork for the project and a PDF document with notes about the project.

6. Someone said there was a bonus for buying early?
Answer: Yes, if you buy the project in the first 48 hours of it being available, we will also include a digital copy of a very special interview Ernie did with United Christian Broadcasters in London, England. This is an audio file that you can listen to on your computer or ipod and it's over 50 minutes long and very high quality. Here's the cover....

7. When does this go on sale?
Answer: It will appear on our website at 12 noon (central) on Thursday 19th July. So if you want the bonus interview mentioned in point 4, above, you need to buy before noon Central on Saturday 21st July. Originally we said you had to but within the first 25 hours, but many of you asked us to extend the time for various reason that we have given you an extra day.

8. How do you deliver this?
Answer: As it's a download product, there is nothing to ship. When you purchase, within minutes you will be sent a link where you can download all the songs and files to your own computer and they are then yours to keep. (Make sure to check your spam folder if the email hasn't arrived within 30 minutes of ordering).

9. Can I pre-order it now?
Answer: NO, the link will appear on the website by 12 noon on Thursday.

10. Which songs are on there?
1. Journey On
2. Jesus Is The Reason Why I Sing
3. What A Difference A Day Makes
4. Peace In The Valley
5. He Loved Me With A Cross
6. Anything Can Happen
7. When Jesus Comes In The Clouds
8. The Ground Is Level
9. Grave Robber
10. An Unexpected Cross
11. Take All Of Me (Bonus Track)

11. Where can I watch the videos that were recorded about the project?
Answer: Just click on the pictures below.

So there you have it! This releases tomorrow and we know that you will love it. So just go to after 12 noon CST on Thursday and the link will be there.

Enjoy it, and here's to the next 25 years!

No comments:

Post a Comment